لیست بهترین صندوق های سرمایه گذاری بورسی سال 1400-1400

صندوق سرمایه‌گذاری

ما در این مقاله میخواهیم در مورد بهترین صندوق سرمایه گذاری یا صندوق بورسی سال 1400-1400 توضیح کوتاه دهیم، همچنین مقایسه صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت را ارائه کنیم. قبل از آن باید بگوییم که بازار سرمایه، بازاری جذاب برای هرکسی می‌تواند باشد. حتی کسانی که در علم اقتصاد و بورس و خریدوفروش تخصصی ندارند نیز می‌توانند به‌واسطه انواع صندوق سرمایه‌گذاری از این بازار بهره‌مند شوند.

در کلام بهتر بازار سرمایه بازاری عجیب است که بر اساس تغییر قیمت‌ها و خریدوفروش‌ها و عرضه و تقاضاها چیده شده است. این بازار در نمودهای مختلف آن مانند بازار بورس می تواند برای افرادی که دانش و تخصص و تجربه کافی دارند بسیار جذاب و سودآور باشد اما برای کسانی که تخصص و دانش کافی ندارند یک تله خطرناک محسوب می‌شود. (همچنین مقاله همه‌چیز در مورد خرید عرضه اولیه از معرفی تا اطلاع‌رسانی برای خرید و خریدوفروش حقوقی را بخوانید)

در روزها و ماه‌های گذشته شاهد رشد بی‌سابقه بازار بورس بوده‌ایم. این رشد باعث شد که تعداد کد معاملاتی در کشور از چند هزار نفر به چند میلیون نفر برسد. مسلماً همه این افراد با علم و دانش وارد این بازار نشده‌اند و متأسفانه همین موضوع باعث می‌شود که بازار بورس برای آن‌ها چیزی شبیه به کازینو یا قمار شود که درنهایت منجر به شکستشان خواهد شد.

اما یک فرد دانا و کسی که از توانایی‌های خود به‌خوبی مطلع است می‌داند که باید بر اساس امکانات و توانایی‌های خود پیش برود و اگر جایی قرار است قدم بگذارد بهتر است ابتدا آن مکان را از قبل بشناسد؛ اما این شناخت و کسب این دانش زمان‌بر است و مسلماً این باعث می‌شود که برخی از فرصت‌های خوب سرمایه‌گذاری در بازار بورس یا سایر جنبه‌های بازار سرمایه از دست برود.

همین ترس از دست رفتن این فرصت‌ها است که افراد را بدون مطالعه و دانش به این ورطه کشانده است؛ اما راه سومی به نام صندوق سرمایه‌گذاری است. این صندوق‌ها درواقع یک‌راه غیرمستقیم برای سرمایه‌گذاری با ریسک‌های مختلف است که به فرد اجازه می‌دهد بدون داشتن سواد بورسی و سرمایه‌گذاری خاصی در این بازار حضورداشته باشد و از سودآوری سرمایه خود لذت ببرد.

در ادامه قصد داریم ابتدا با انواع صندوق سرمایه‌گذاری آشنا شویم و ویژگی هرکدام را به‌خوبی بشناسیم. در انتها نیز فهرستی از بهترین صندوق سرمایه گذاری سال 1400-1400 کشور در 6 ماهه اول سال 1400-1400 ارائه خواهیم داد؛ بنابراین با ما همراه باشید.

آشنایی با انواع صندوق سرمایه‌گذاری

در بالا کمی با کار کلی صندوق سرمایه‌گذاری آشنا شدیم. این صندوق‌ها درواقع به‌عنوان یک واسط بین سرمایه‌گذار و محل سرمایه‌گذاری وارد عمل می‌شوند و شروع به معامله و سرمایه‌گذاری می‌کنند. این سرمایه‌گذاری‌ها کاملاً شفاف است و هرکسی می‌تواند محل سرمایه‌گذاری این صندوق‌ها را به‌خوبی رصد کند. درواقع کار اصلی صندوق سرمایه‌گذاری این است که با استفاده از متخصصین حرفه‌ای این حوزه می‌توانند معاملاتی منطقی و پرسود داشته باشند و درنهایت سود حاصله از این معامله به سرمایه‌گذار تعلق می‌گیرد.

روند کلی سرمایه‌گذاری در یک صندوق سرمایه‌گذاری درست مانند خرید یک سهام بورسی است. شما در خرید یک سهام بورسی بر اساس قیمت واحد هر سهم و بر اساس میزان دارایی خود تصمیم می‌گیرد که چه تعداد سهمی خریداری کنید. بعد از خرید آن سهم شما به دو صورت می‌تواند سودآوری داشته باشد. اول با افزایش قیمت هر واحد سهم و دوم از طریق تقسیم سود سالانه. در مورد سرمایه‌گذاری در صندوق سرمایه‌گذاری نیز همچنین اتفاقی می‌افتد..(در ادامه مقاله سود مرکب در بورس را هم بخوانید)

شما بر اساس میزان دارایی خود و بر اساس قیمت واحد تعدادی واحد سرمایه‌گذاری خریداری می‌کنید. این قیمت بر اساس ارزش‌های سرمایه‌گذاری صندوق تغییر می‌کند؛ اما سودآوری اصلی صندوق سرمایه‌گذاری در تقسیم سودی است که سالانه صورت می‌گیرد. به‌طور مثال یک صندوق سرمایه‌گذاری بورس در حالت پر ریسک می‌تواند سالانه تا 40 درصد سودآوری داشته باشد که این برای یک سرمایه‌گذار مقدار کمی نیست.(در ادامه مقاله آموزش معاملات آتی پسته را بخوانید)

اما بر اساس نوع سرمایه‌گذاری این صندوق‌ها می‌توان سه نوع مهم صندوق سرمایه‌گذاری داشته باشیم. نوع اول به صندوق سرمایه‌گذاری بورس یا سهام معروف است. این صندوق سرمایه‌گذاری بیشترین توان خود را بر روی سهام بورسی قرار می‌دهد. نوع دیگر صندوق سرمایه‌گذاری را صندوق‌های مختلط می‌نامند. این صندوق‌ها معمولاً به‌صورت درصدی از بازار بورس و انواع اوراق بانکی تضمینی سرمایه‌گذاری می‌کنند. نوع آخر صندوق سرمایه‌گذاری نیز صندوق سرمایه‌گذاری درآمد ثابت نامیده می‌شود.

این صندوق همان‌طور که از نامش پیداست دارای یک نوع سودآوری مشخص و تقریباً تضمین‌شده است. این صندوق‌ها موظف به سرمایه‌گذاری عمده بر روی اوراق مختلف دولتی هستند. ازاین‌رو درصد سود کمتر البته با ریسک کمتر برای سرمایه‌گذار دارد.

آشنایی با انواع صندوق سرمایه‌گذاری
بهترین صندوق سرمایه گذاری سال1400-1400 – رتبه بندی صندوق های سرمایه گذاری

 

[irp posts=”6127″ name=”دو عامل مهم در موفق نبودن معامله گران در استفاده از مدیریت سرمایه”]

 

بهترین صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت سال 1400-1400 چیست؟

به‌طورکلی بانک مرکزی قوانین خاصی برای انواع صندوق سرمایه‌ گذاری دارد. این قوانین محدودکننده باعث شده است که صندوق‌های مختلف بر اساس نوع صندوق سرمایه‌گذاری خود را انجام دهند. به‌طور مثال یک صندوق سرمایه‌گذاری سهام نمی‌تواند از هیچ سهمی بیش از 10 درصد داشته باشد. این سهام اگر یک سهام فرا بورسی باشد به حداکثر 5 درصد کاهش پیدا می‌کند. در ضمن هیچ صندوق سرمایه‌گذاری نمی‌تواند بیش از 30 درصد از یک صنعت را در پرتفوی خود نگهداری کند.

این قوانین به دو جهت است. اولاً این‌که صندوق‌ها در حالت کلی وظیفه نگهداری سرمایه مردم را بر عهده‌دارند و نباید ریسک سرمایه‌گذاری را بیش‌ازحد افزایش دهند. این قوانین در جهت کنترل این ریسک است. از طرفی دیگر همان‌طور که گفته شد معمولاً سبد صندوق سرمایه‌گذاری قابل روئیت است. این سبد اگر ناموزون باشد می‌تواند یک نوع سیگنال خرید به بازار بورس بدهد که می‌تواند موجب هیجان در بازار شود.(در ادامه مقاله تضمین سرمایه‌ گذاری در بورس را بخوانید)

به‌طور مثال اگر مشخص شود که یک صندوق سرمایه‌گذاری از یک سهم خاص به‌اندازه 70 درصد در سبد خود نگهداری می‌کند، مسلماً اقبال کلی به سمت خرید آن سهم افزایش پیدا می‌کند و این کار باعث می‌شود که بازار از تعادل خارج شود. ازاین‌رو باید قوانین محدودکننده‌ای در این زمینه وجود داشته باشد.

همچنین شاید در چنین روزهایی که بازار بورس در اوج خود قرار دارد یک صندوق سرمایه‌گذاری درآمد ثابت باهدف کسب سود بیشتر بخواهد بخشی از سرمایه را در این زمینه قرار دهد. ازنظر بانک مرکزی این صندوق‌ها تا مرز 30 درصد سرمایه خود می‌توانند در این بازار حضورداشته باشند. ازاین‌رو، رشد بازار سرمایه و بورس در سودآوری این صندوق‌ها نیز بسیار می‌تواند تأثیر مثبت داشته باشد.

یک نکته مهم دیگر در مورد صندوق سرمایه‌گذاری این است که انواع صندوق سرمایه‌گذاری بازار گردانی، شاخص، نیکوکاری، تأمین مالی، ETF و طلا توسط کارگزاری‌ها و شرکت‌های مختلف به وجود آمده است. این صندوق‌ها غالباً جزئی از زیرمجموعه سه مورد گفته‌شده در بالا هستند و در حالت کلی از قوانین گفته‌شده پیروی می‌کنند. ازاین‌رو در اینجا فقط به ذکر نام آن‌ها بسنده می‌کنیم و توضیح بیشتری در این باب نمی‌دهیم. مقاله شاخص بورس چیست؟ را هم بخوانید

لیست صندوق‌های سرمایه‌گذاری
در کدام صندوق سرمایه گذاری کنیم – کدام صندوق سرمایه گذاری بهتر است

 

شیوه نامه انتخاب بهترین شرکت های سرمایه گذاری در بورس

قبل از این که بخواهیم سراغ معرفی بهترین شرکت های سرمایه گذاری در بورس یا معرفی بهترین صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت در بورس برویم بهتر است ابتدا با شاخص ها و فاکتورهای این رتبه بندی آشنا شویم.

شرکت رتبه بندی اعتباری برهان تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادر بر اساس فاکتورها و شاخص های مشخص اقدام به رتبه بندی انواع صندوق های سرمایه گذاری می کند و هر چند سال یک بار لیستی از بهترین شرکت های سرمایه گذاری ارائه می دهد. این لیست معمولا شامل بهترین صندوق سهامی، بهترین صندوق سرمایه گذاری مختلط، بهترین صندوق درآمد ثابت بورس و صندوق های سرمایه گذاری کالا می شود.

نکته ای که وجود دارد این است که در هر رتبه بندی باید فاکتورها و شاخص های کمی وجود داشته باشد. این شاخص ها در کنار یک دیگر می تواند معدل و میانگینی از وضعیت صندوق ها ارائه دهد. به بیان ساده تر یک رتبه بندی زمانی اعتبار دارد که بر اساس فاکتورهای کیفی مشخص و قابل اندازه گیری ارائه شده باشد. شرکت برهان نیز بر همین اساس فاکتورهایی را ارائه داده است و با محاسبه این فاکتورها تلاش کرده است که بتواند نشان دهد که کدام صندوق درآمد ثابت بهتر است و یا این که بهترین شرکت های سرمایه گذاری در بورس کدام ها هستند. این فاکتورها عبارتند از:
· نرخ بازدهی بدون ریسک
· بازدهی مازاد صندوق
· میانگین ریسک نامطلوب
· افق زمانی درجه بندی
همانطور که مشخص است بیشتری وزن در این نوع رتبه بندی مربوط به مفهوم ریسک است. اگر بخواهیم کمی دقیق تر به موضوع نگاه کنیم متوجه می شویم که ریسک عنصری غیر قابل گذر است.

صندوق سرمایه گذاری کدام بانک بهتر است؟

بگذارید کمی بیشتر در این مورد صحبت کنیم. به طور کلی انسان موجود غیر قابل پیش بینی است و از طرف دیگر هیچ کسی نمی تواند به یقیین بگوید که در آینده چه اتفاقی رخ می دهد. همین مسئله باعث شده است که اساسا سرمایه گذاری همواره با خطر همراه باشد. به بیان ساده تر شما تحت هر نوع شرایط کنترلی هم که بخواهیم شروع به سرمایه گذاری کنید هنوز از آینده اطلاعی ندارید. همین مسئله می تواند باعث شود که یک اتفاق تمامی معادلات شما را برهم بزند. پس سرمایه گذاری همواره با خطر بالقوه ای همراه است.

نکته ای که وجود دارد این است که در سرمایه گذاری شما باید این خطر را بشناسید و سعی کنید آن را مدیریت کنید. به نوعی شما باید بر اساس ریسک شروع به سرمایه گذاری کنید. اگر ریسک بازار یا سرمایه گذاری را نشناسید و بخواهید وارد میدان شوید عملا همه چیز را به شانس وابسته کرده اید و این کاری نیست که از یک اقتصاددان یا سرمایه گذار انتظار می رود.

شرکت های سرمایه گذاری نیز باید به این مسئله توجه داشته باشند. هر شرکتی که بتواند بهترین مدیریت ریسک در زمان کوتاه داشته باشد عملا می تواند رتبه بالاتری داشته باشد. این مسئله در مورد صندوق های بانکی نیز صدق می کند.

بسیاری صندوق های سرمایه گذاری بانکی را بهترین گزینه برای سرمایه گذاری می دانند. زیرا اساسا ریسک پذیری خوبی دارند و پشتوانه مناسبی برای این ریسک در اختیار دارند. بنابراین همواره می توان نام آن ها را در رتبه های بالای جدول مشاهده کرد.

نتیجه رتبه بندی و بهترین صندوق درآمد ثابت در بورس

اما سوال مهم دیگری که وجود دارد این است که شرکت برهان چگونه این رتبه بندی را به پایان می رساند و بهترین صندوق های سرمایه گذاری در گروه های مختلف را معرفی می کند.
این شرکت با جمع آوری اطلاعات و به دست آوردن عدد کمی برای هر کدام از شاخص های بیان شده و استفاده از ضرایب مخالف شروع به رتبه بندی می کند. این شرکت به روش میانگین گیری و با استفاده از وزن دهی به شاخص ها به یک عدد مشخص می رسد. برای این که این رتبه بندی درست باشد داشتن سابقه حداقل یک ساله برای صندوق الزامی است.

نکته مهم دیگری که در این مورد وجود دارد نتیجه این رتبه بندی است. بر اساس تجربه ای که این شرکت در این زمینه دارد می توان گفت که حدود ده درصد از شرکت های در محدوده ضعیف، حدود 22.5 درصد در منطقه پایین تر از متوسط، حدود 35 درصد در منطقه متوسط، حدود 22.5 درصد در منطقه خوب و حدود 10 درصد می توانند 5 ستاره عالی را دریافت کنند.

بنابراین همانطور که می بینیم بر خلاف ادعای بسیاری از افراد، تمامی صندوق ها در محدوده خوب و عالی قرار ندارند. بیشتر این صندوق ها توانستند تنها سه ستاره کیفی دریافت کنند. به بیان ساده تر لزوما سرمایه گذاری در صندوق های مالی مختلف نمی تواند همواره شما را به سود برساند. بسیاری از صندوق هایی که در ایران فعال هستند توانستند عملکرد متوسطی در برابر ریسک و بازار از خود نشان دهند. از این رو باید در مورد انتخاب صندوق سرمایه گذاری در گروه مناسب دقت کافی داشته باشید. حال که با مفهوم کلی رتبه بندی و مسائل مختلف آن آشنا شدیم نوبت این است که سراغ لیست بهترین صندوق های سرمایه گذاری برویم. با ما همراه باشید.

 

لیست صندوق‌های سرمایه گذاری

همان‌طور که گفتیم به‌طورکلی در کشور سه نوع صندوق سرمایه‌گذاری وجود دارد. ازاین‌رو لیست بهترین صندوق سرمایه گذاری 1400 در بورس را بر اساس نوع آن‌ها موردبررسی قرار خواهیم داد. توجه داشته باشید بهترین شاخص رتبه‌بندی در اینجا میزان سود در بلندمدت است. ازاین‌رو صندوق‌های تازه تأسیس به‌خودی‌خود از لیست کنار گذاشته می‌شوند. نکته دیگر در این باب ضریب بتا صندوق سرمایه‌گذاری است.

این ضریب در صندوق سرمایه‌گذاری سهامی نزدیک یک و در صندوق‌های درآمد ثابت نزدیک صفر است. این موضوع نشان می‌دهد که میزان ریسک صندوق سرمایه‌گذاری بورسی بیشتر از دو صندوق دیگر است؛ اما لیست صندوق‌های سرمایه گذاری به‌قرار زیر است:

 

:بهترین صندوق سرمایه گذاری در سهام

از جمله بهترین صندوقهای سرمایه گذاری بورس می توان به بهترین صندوق سرمایه گذاری سهامی زیر اشاره کرد:

1- صندوق مشترک آگاه با داشتن 12 سال سابقه صندوق‌داری توانسته بیش از 43 هزار درصد سود با ضریب بتای 0.94 تولید کند.
2- صندوق مشترک کارگزاری بانک ملی ایران با بیش از 12 سال سابقه توانسته با ضریب بتای 0.96 چیزی حدود 40 هزار درصد سودآوری داشته باشد.
3- صندوق مشترک بورسیران باسابقه‌ای نزدیک به 12 سال توانسته بیش از 35 هزار درصد سود با بتای 0.97 تولید کند.
4- صندوق آهنگ سهام کیان، توانسته  در دوره یک ساله درجه کیفی 4 ستاره را به دست بیاورد. این صندوق توانسته یک سال به سود نزدیک به 16 درصدی داشته باشد. ضریب بتای این صندوق در یک سال گذشته حدود 1.04 بوده است.

صندوق سرمایه‌گذاری مختلط:

1- کارگزاری بانک تجارت با داشتن 12 سال سابقه توانسته بیش از 7 هزار درصد بازدهی با بتای 0.56 داشته باشد.
2- صندوق سرمایه‌گذاری مشترک پارس با بیش از 10 سال سابقه و داشتن بتای 0.70 توانسته بیش از 7 هزار درصد سودآوری داشته باشد.
3- صندوق سرمایه‌گذاری مشترک آسمان خاورمیانه با نزدیک به 7 سال سابقه صندوق‌داری و بتای 0.53 توانسته بیش از 3 هزار درصد سودآوری داشته باشد.
4- صندوق آرمان سپهر آشنا توانسته طی دوره یک ساله به درجه کیفی 5 ستاره برسد. این صندوق مختلف طی یک سال گذشته حدود 15 درصد سود سازی داشته است.

صندوق درآمد ثابت:

اگر میخواهید بهترین صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت را پیدا کنید، از بهترین صندوق های درآمد ثابت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1- صندوق مشترک صنعت و معدن با بیش از 11 سال سابقه و بتای 0.05 چیزی حدود 385 درصد سودآوری داشته است.
2- صندوق حکمت آشنا ایرانیان با داشتن 10 سال سابقه و بتای 0.01 چیزی بیش از 340 درصد بازدهی از خود نشان داده است.
3- صندوق مشترک اندیشه فردا باسابقه‌ای 7 ساله و بتای 0.03 توانسته بیش از 330 درصد بازدهی داشته باشد.
4- صندوق آرمان کارآفرین توانسته طی یک دوره یک ساله به 4 ستاره کیفی برسد. این صندوق طی یک سال گذشته حدود 20 درصد بازدهی داشته باشد. نکته مهم این است که این صندوق دارای ضامن نقد شوندگی بانک کارآفرین است.

[irp posts=”18849″ name=”سود سرمایه‌گذاری در بورس اوراق بهادار چقدر است؟”]

مقایسه صندوق‌ های سرمایه ‌گذاری، بهترین صندوق سرمایه گذاری را بشناسید

لیست صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس
بالاترین سود صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت – لیست صندوق های درآمد ثابت قابل معامله

یکی از مباحث جذاب برای تمام کسانی که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری کم ریسک در بورس هستند، مقایسه صندوق‌ های سرمایه‌ گذاری است! اگر دوست دارید که با کمک لیست صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس، بهترین تصمیم‌گیری در این زمینه را داشته باشید، بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید، توجه به بازدهی صندوق‌های سرمایه‌گذاری در یک ماه گذشته است!

همین کار ساده به شما کمک خواهد کرد که به‌راحتی هرچه‌تمام‌تر بتوانید یک مقایسه علمی و علمی در این رابطه انجام دهید، اما چطور باید این کار را انجام بدهید؟ با ما همراه باشید. اگر میخواهید بهترین کارگزاری بورس را پیدا کنید این مقاله را بخوانید

بررسی لیست صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس مختلط

صندوق های بورسی: همان‌طور که می‌دانید، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مختلط که به‌عنوان زیرمجموعه از لیست صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس شناخته می‌شوند، فعالیتی با ریسک نسبی متوسطی درزمینه بورس دارند! تمامی این صندوق‌ها موظف هستند که دارایی‌ها و سرمایه جذب‌شده خود را به دو دسته‌بندی کلی تقسیم کنند!(در ادامه مقاله سبد سهام را هم بخوانید)

معمولاً نیمی از دارایی‌های یک صندوق سرمایه‌گذاری مختلط در اوراق بهادار کم ریسک (سهم‌های کم ریسک)، سرمایه‌گذاری و بخش دیگر آن در اوراق بهادار پر ریسک (سهم‌هایی با ریسک بالا) سرمایه‌گذاری می‌شود. از همین جهت، برای بررسی میزان بازدهی و مقایسه صندوق‌ های سرمایه ‌گذاری مختلط با یکدیگر باید برآیند سهم‌های کم ریسک و پر ریسک را باهم داشته باشیم!

لیست صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس
بهترین صندوق سرمایه گذاری قابل معامله در بورس – بهترین صندوق سرمایه گذاری درآمد ثابت

احتمالاً تا اینجای کار خودتان هم متوجه شده‌اید که ریسک سرمایه‌گذاری در این نوع سهم‌ها نسبت به صندوق‌های سرمایه گذرای درآمد ثابت بیشتر بوده، اما معمولاً این نوع سرمایه‌گذاری جذاب‌تر، پربازده‌تر و درنهایت بهتر خواهد بود.

البته بهتر است که قبل از هرگونه تصمیم‌گیری با یک متخصص بورس صحبت کنید. متخصص بورس، می‌تواند به شما کمک کند که در مدت‌زمان کوتاهی، قادر باشید از خدمات بهترین صندوق های سرمایه گذاری در بورس استفاده کنید و میزان دارایتان را افزایش دهید.

مقایسه صندوق‌ های سرمایه ‌گذاری بورس که بهترین عملکرد را داشته‌اند!

اگر میخواهید به دنبال بهترین صندوق سرمایه گذاری بورس را بدانید و علاقه‌مند باشید و به لیست صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس و فرا بورس را بررسی کرده باشید، می‌توانید متوجه شوید که دو صندوق زیر توانسته‌اند بهترین عملکرد و بازدهی را در ماه گذشته از خود نشان دهند:

• صندوق سرمایه‌گذاری آرمان سپهر آشنا
• صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری میراث ماندگار پاسارگاد

این دو صندوق که در ماه گذشته قادر به ثبت بالاترین بازدهی نسبت به رقبای خود بودند، توانستند رتبه‌های بهتر در مقایسه صندوق ‌های سرمایه ‌گذاری بورس را اذعان خود کنند. جالب است بدانید که این صندوق‌ها، به‌عنوان صندوق‌های سرمایه‌گذاری مختلط شناخته می‌شوند و بازدهی بالایی در بازارهای سرمایه از خود نشان داده‌اند.

دو صندوق ذکرشده، نیمی از سرمایه خود را در سهم‌های کم ریسک و نیم دیگر را در سهم‌های پر ریسک اختصاص داده‌اند که در هنگام نتیجه، پاداش عملکرد صحیح خود را دریافت کرده‌اند، اما چه چیزی باعث می‌شود که خودتان وارد بازار سرمایه نشوید و از روش غیرمستقیم یعنی صندوق‌های سرمایه‌گذاری وارد بورس شوید؟ چرا شما باید در رابطه با مقایسه صندوق ‌های سرمایه ‌گذاری بورس، تحقیقات کافی را انجام دهید، سپس اقدام به سرمایه‌گذاری کنید؟ جواب این سؤالات را در بخش بعدی پیدا خواهید کرد!(برای دریافت کد بورسی اینجا کلیک کنید)

 

[irp posts=”18688″ name=”بورس اوراق بهادار تهران چیست؟ معرفی بورس اوراق بهادار تهران”]

 

مقایسه صندوق‌های سرمایه‌گذاری بورس
لیست صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت – پر سود ترین صندوق سرمایه گذاری

نتیجه‌گیری: چرا باید به صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بورس اعتماد کنم؟ چرا مقایسه صندوق ‌های سرمایه‌ گذاری بورس مهم است؟

صندوق‌های سرمایه‌گذاری در بورس برای تمام کسانی که سرمایه‌ای در حدود یک تا ۵۰۰ میلیون تومان دارند، می‌توانند انتخاب عالی و بی‌نظیری باشند! صندوق‌های سرمایه‌گذاری به تمام افرادی که دارای آگاهی کمی نسبت به بورس هستند، کمک می‌کنند که بازهم سرمایه خود را افزایش دهند و به سمت موفقیت جهش کنند. استفاده از این نوع صندوق‌ها واجب نیست، اما به تمام کسانی که آگاهی کمی نسبت به بازار سرمایه‌دارند، کمک می‌کند که افزایش سرمایه خود را بدون ریسک تجربه کنند.

در این زمینه نکته بسیار مهمی وجود دارد و آن‌هم بررسی و مقایسه صندوق ‌های سرمایه ‌گذاری بورس و فرا بورس است! درواقع شما اگر می‌خواهید که به بهترین شکل ممکن نسبت به یک صندوق سرمایه‌گذاری اطمینان حاصل کنید، لازم است که حتماً در رابطه با عملکرد و رزومه آن اطلاعات کافی کسب کنید!

برای این کار می‌توانید با نگاهی به لیست صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس و فرا بورس در سایت رسمی که به این صندوق‌ها، مجوز لازم برای فعالیت را می‌دهد، بهترین صندوقی که توانسته بالاترین میزان بازدهی و سود را در روزها و ماه‌های گذشته از آن خود کند را پیدا کنید. این کار به شما کمک می‌کند که به‌راحتی قادر باشید، به این صندوق‌ها، اطمینان کنید.

درنهایت اگر در زمینه بهترین صندوق سرمایه گذاری بورس یا بهترین صندوق سرمایه گذاری با درآمد ثابت نظر یا تجربه‌ای دارید، می‌توانید در بخش نظرات با ما و دیگر افرادی که علاقه‌مند به یادگیری درزمینه صندوق‌های سرمایه‌گذاری هستند به اشتراک بگذارید. همچنین اگر در این زمینه سؤالی دارید، می‌توانید به‌راحتی با ما مطرح کنید تا کارشناسان ما در سریع‌ترین زمان ممکن قادر به پاسخگویی باشند! برای شما سرمایه‌گذاری کم ریسک، پربازده و موفق در بورس را آرزو می‌کنیم!

توجه داشته باشید همیشه بالاترین سود صندوق سرمایه گذاری سال 1400-1400 ، بهترین انتخاب برای سال بعد نیست و باید پارامترهای دیگری را نظیر ریسک و نوع پورتفوی صندوق را نیز در نظر داشت.

 

در کدام صندوق سرمایه گذاری کنیم؟ بگذارید آمار پاسخ بدهد!

تا اینجا با انواع صندوق ها و شیوه کار آن ها آشنا شدیم. اما هنوز یک سوال باقی مانده است. در کدام صندوق سرمایه گذاری کنیم؟
در واقع بسیاری از کاربران و مخاطبان تنها به دنبال یک اسم هستند! پس بیایید بر اساس آمار و اطلاعات بهترین صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت در بورس و انواع دیگر صندوق ها را بشناسیم.
سالانه سامانه ای هوشمند ( زیر نظر سازمان بورس و بانک مرکزی ) موفق ترین و پر سود ترین صندوق ها مانند بهترین صندوق سرمایه گذاری بانک ها را معرفی می کند. این سامانه بر اساس میزان سرمایه گذاری و درصد سود دهی به مشتریان، این صندوق ها را رده بندی می کند و هر سال پنج صندوق برتر در هر حوزه را معرفی می کند.

آخرین آمار منتشر شده توسط سامانه پارت، مربوط به خرداد سال 1400 است. به نظر می رسد نتایج این آمار و اطلاعات می تواند برای بسیاری از کاربران و مخاطبان راهگشا باشد. به خصوص برای آن دسته از مخاطبانی که تنها به دنبال یک اسم و یک جواب هستند!

قبل از این که بخواهیم به این آمار و اطلاعات بپردازیم بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که این آمار و اطلاعات تنها بر اساس سود دهی طی یک سال گذشته است و هیچ معیار یا فاکتور دیگری در نظر گرفته نشده است. از این رو یک مخاطب و سرمایه گذار حرفه ای به خوبی می تواند درک کند که صرف این رده بندی نمی توان دست به سرمایه گذاری زد. در بازارهای سرمایه ای همیشه فاکتورهای مختلفی وجود دارد که بی توجهی به آن ها می تواند ضررهای زیادی به سرمایه گذار و معامله گر بزند.

بهترین صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت در بورس و سایر انواع صندوق ها
بهترین شرکت های سرمایه گذاری در بورس – بهترین صندوق سهامی

بهترین صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت در بورس و سایر انواع صندوق ها

 

بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده توسط سامانه هوشمند پارت در خرداد سال 1400:
· بهترین صندوق های سرمایه گذاری مختلط:
رتبه اول: صندوق ” آسمان خاورمیانه ” به مدیریت ” سبدگردان آسمان ”
رتبه دوم: صندوق ” سپهر اندیشه نوین ” به مدیریت ” تامین سرمایه نوین”
رتبه سوم: صندوق ” تجربه ایرانیان ” به مدیریت ” کارگزاری بانک آینده ”
رتبه چهارم: صندوق ” توسعه ممتاز ” به مدیریت ” سبدگردان انتخاب مفید ”
رتبه پنجم: صندوق ” سپهر آتی ” به مدیریت ” تامین سرمایه سپهر ”
· بهترین صندوق های سرمایه گذاری سهامی
رتبه اول: صندوق ” پیشتاز ” به مدیریت ” سبدگردان انتخاب مفید ”
رتبه دوم: صندوق ” آسمان یکم ” به مدیریت ” سبدگردان آسمان ”
رتبه سوم: صندوق ” افق ملت ” به مدیریت ” تامین سرمایه بانک ملت ”
رتبه چهارم: صندوق ” پیشرو ” به مدیریت ” سبدگردان انتخاب مفید ”
رتبه پنجم: صندوق ” مشترک عقیق ” به مدیریت ” سبدگردان آگاه ”
· بهترین صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت
رتبه اول: صندوق ” کاریزما ” به مدیریت ” سبدگردان کاریزما ”
رتبه دوم: صندوق ” کاردان ” به مدیریت ” تامین سرمایه کاردان ”
رتبه سوم: صندوق ” نگین سامان ” به مدیریت ” تامین سرمایه کاردان ”
رتبه چهارم: صندوق ” امین آشنا ایرانیان ” به مدیریت ” سبدگردان سهم آشنا ”
رتبه پنجم: صندوق ” آرمان کارآفرین ” به مدیریت ” کارگزاری بانک کارآفرین ”
آن چیزی که در این لیست توجه ما را به خود جلب می کند حضور پررنگ بهترین صندوق سرمایه گذاری بانک هاست. در واقع بانک آینده، صادرات، ملت و کارآفرین توانسته اند جزو بهترین صندوق های سرمایه گذاری بانک ها در کشور باشند که در چند حوزه درآمد ثابت، مختلط و سهامی سرمایه گذاری های خوبی طی سال گذشته داشتند.
علاوه بر بانک ها کارگزاری ها نیز سال خوبی را تجربه کردند و توانسته اند سودآوری نسبتا خوبی برای مشتریان خودشان به همراه داشته باشند.

پیشنهاد میکنم مقاله ضریب بتای شرکت‌های بورسی و عرضه اولیه سهام و مقایسه کارگزاری مفید و آگاه را مطالعه کنید.بسیاری از علاقه مندان دوره آتی نقره میتوانند به این صفحه مراجعه نمایید و اطلاعات لازم را کسب کنند.و همچنین اگر علاقمند به بورس امریکا و روش های سرمایه گذاری در آن هستید میخواهید از مزیت خرید صندوق طلا اطلاع داشته باشید حتما این مقاله را مطالعه نمایید تا اطلاعات کاملی داشته باشید

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

میداس سرمایه

ایمیل خود را وارد نمایید تا اطلاعیه های فروش ویژه را دریافت نمایید.