بازار ارز بی اعتنا به قطعنامه شورای حکام

یک کارشناس بازار ارز در گفتگو با جهان اقتصاد عنوان کرد

 

موضوع:بازار ارز بی اعتنا به قطعنامه شورای حکام

قطعنامه شورای حکام آژانس بی تاثیر بر بازار ارز است
مرتضی ابراهیمی، روزجمعه اعضای شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، قطعنامه ضدایرانیِ انگلیس، آلمان و فرانسه را تصویب کردند. بنابراین قطعنامه، از ایران خواسته شده است عدم همکاری با آژانس و ممانعت از دسترسی بازرسان به دومکان (هسته‌ای) را متوقف کند. این نخستین قطعنامه علیه ایران از سال ۲۰۱۲ تاکنون است. باتوجه به اهمیت این موضوع با یک کارشناس بازار ارز گفتگو کرده ایم تا تاثير این قطعنامه را بر بازار ارز بررسی کنیم.

بور بور، کارشناس بازار ارز در گفتگو با جهان اقتصاد با اشاره به تاثیر قطعنامه شورای حکام آژانس انرژی اتمی بر بازار ارز گفت: در حال حاضر قیمت نرخ ارز درحال پیش خور شدن است، بنابراین افزایش نرخ ارز در این روزهای بازار ربطی به قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام آژانس انرژی اتمی ندارد و شرایط کنونی اقتصاد ایران به گونه ای است که مردم اصلا به این قطعنامه توجهی ندارد.

وی افزود: به دلیل کسری بودجه، سست بودن بودجه، کاهش تولید و فروش نفت وافزایش پول و شبه پول و …، دربلندمدت نرخ ارز افزایش خواهد یافت. بنابراین افزایش قیمت نرخ ارز به دلیل حال بد اقتصاد ایران است و نه تصویب قطعنامه ضد ایرانی آژانس انرژی اتمی.

[irp posts=”20082″ name=”ارزش ذاتی سهام یا NAV چیست با ساده‌ترین توضیح”]

بازار ارز بی اعتنا به قطعنامه شورای حکام

بوربور با اشاره به صحبت های سیف که گفته بود نرخ ارز بیشتر از نرخ واقعی آن معامله می شود، گفت: با صحبت های آقای سیف مخالف هستم، چراکه عرضه و تقاضا، نرخ ارز را مشخص می کند و کسی نمی تواند برای ارز نرخ مشخصی را در نظر بگیرد، ضمن این که بازار ارز هوشمند است و بازار می داند که باید چه کار کند.

وی با اشاره به حذف ارز 4200 تومانی دارو، مواد غذایی، قند و دیگر محصولات و تاثیر آن بر بازار ارز گفت: ارز 4200 تومانی از همان اول تفکر محکوم به شکست بود و ارز 4200 تومانی 16 میلیارد دلار از سرمایه های بیت المال را نابود کرد که این موضوع موجب شد تا سلطان پروری در کشور به وجود بیاید.

**با حذف ارز 4200 تومانی منابع ارزی کمتری به هدر مي رود

این کارشناس اقتصادی افزود: حال این گروه ها به جای ارز 4200 تومانی باید ارز نیمایی دریافت کنند که این موضوع موجب می شود تا شرکت ها افزایش نرخ بگیرند و منظور از افزایش نرخ یعنی افزایش تورم.  بور بور در پایان گفت: وقتی نرخ ارز افزایش می‌يابد باعث می‌شود قیمت یک کالا گران شود، گران شدن کالا موجب می شود تا قیمت سهام شرکت افزایش یابد. حال افزایش سهام یک شرکت بورسی، در جامعه احتمالا موجب خواهد شد قیمت مسکن نیز افزایش یابد. این یک تریگر است که موجب می شود همه بازارها مستقیم و یا غیرمستقیم تحت تاثیر قرار گیرند (تورم همیشه از بازاری به بازار دیگر می‌رود و قیمت‌ ارز(طلا)، خودرو، سهام، مسکن در میان‌مدت و بلندمدت بهم نزدیک می‌شوند) در ادامه توصیه میکنم مقاله ضریب بتای شرکت‌های بورسی را مطالعه کنید

گفتني است در روز شنبه، نرخ دلار 252 تومان معادل 1.37 درصد افزایش یافت. در بازار طلا نیز سکه 60 هزار تومان معادل 0.77 درصد رشد کرد. همچنین شاخص کل بازار سرمایه در اولین روز معاملاتی هفته حدود 41 هزار واحد معادل 3.33 درصد تقویت شد.

[irp posts=”18146″ name=”نحوه معامله در بورس کالا چگونه است؟ مزایای بازار بورس کالا چیست؟”]

جهان اقتصاد

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

میداس سرمایه

ایمیل خود را وارد نمایید تا اطلاعیه های فروش ویژه را دریافت نمایید.